ÅNGTURBINER

ÅNGTURBINER

Somas har länge levererat ventiler i hög kvalitet till tillverkare av flera olika typer av ångturbiner. Vår ventil av typen vridspjäll används idag på applikationer inom området som få andra vridspjällstillverkare vågar ge sig i kast med. Vår erfarenhet och nära samarbete med olika tillverkare gör att vi idag känner oss mycket trygga med vår tekniska kompetens samt lösningar för branschen och dess applikationer.

Läs mer om applikationerna nedan och hur Somas ventiler passar in på dessa.

Somas turbininloppsventiler används för både kontroll och snabbavstängning av inloppsånga till ångturbiner.

Somas vridspjällventiler används i ångturbiner för snabbavstängning av tappningsånga till vattenförvärmare och avluftare.

SomBook®

TItta gärna närmare på SomBook® som är ett hjälpmedel för att göra rätt ventilval i olika användningsområden och industrier. Avsnittet om Power generation tar upp typiska processavsnitt och de ventiler som Somas rekommenderar för varje installationspunkt. SomBook® innehåller även rekommendation av ventilval för varje typ av media.

Kontakta oss

Om du är intresserad av mer information om oss, våra produkter och tjänster, kontakta oss gärna via e-post, telefon, eller via formuläret nedan.

E-post: sales@somas.se
Tel: 0533-167 00

Scroll to Top