Möt en av våra medarbetare

Möt några av våra medarbetare - Erik Djuvfeldt

Erik Djuvfeldt

Säljare

Somas har en speciell ”vi-känsla” där man som nyanställd har stor hjälp och stöd från erfarna kollegor.

beskriv din roll på somas

Som säljare på Somas ingår jag i ett team som arbetar mot den svenska marknaden. För att ha möjlighet att lära känna och förstå våra kunders behov arbetar vi i distrikt med delat kundansvar, men hjälps åt med projekt och förfrågningar. Jag träffar mest kunder i mellan/södra Sverige och min roll är att tillsamman med kunden ta fram den bästa möjliga lösningen.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa är att jag har varierande arbetsuppgifter som innehåller mycket kundkontakter.
Omväxlingen mellan att vara inne på kontoret några dagar för att sedan att vara ute på plats hos kund, gör att arbetet känns både utmanande och utvecklande vilket är väldigt roligt.

hur kom det sig att du hamnade på somas?

Eftersom jag är uppväxt i Säffle och som ung tillbringade många timmar i Somas-hallen med hockeylaget har jag alltid känt till företaget. Jag blev kontaktad av Somas och blev intresserad när jag fick veta mer om företagets arbetssätt, produkter, organisation och historia. Jag arbetade tidigare på ett företag på Hammarö med försäljning mot processindustrin i Sverige. Det kändes spännande att få möjligheten att arbeta mot samma typ av kunder, men med nya produkter för ett företag med egen tillverkning.  

Hur ser du på somas som företag?

Ett stabilt, tryggt och välskött företag där alla jobbar tillsammans.
Jag tycker Somas har en speciell ”vi-känsla”, där man som nyanställd har stor hjälp och stöd från erfarna kollegor. 

Namn: Erik Djuvfeldt
Titel: Säljare
Vem är jag: Jag bor i Karlstad, är gift och har två små barn. Mycket av fritiden ägnas åt familjen och barnens aktiviteter. På sommaren tar vi gärna en tur med husvagnen, och då allra helst till sydligare breddgrader så som Italien och Kroatien. Hockey och motorsport är ett stort intresse och under vinterhalvåret spelar jag även ”Gubbhockey” tillsammans med andra likasinnade som inte vill inse att karriären är över.  

Scroll to Top