Möt en av våra medarbetare

Joakim Skovgaard

Teknisk Assistans

På SOMAS är du inte bara ett kugghjul i en maskin. Du är en i gänget!

beskriv din roll på somas

Jag jobbar på Somas serviceavdelning med teknisk assistans som fokus. Mitt jobb innebär att jag får göra mitt bästa för att hjälpa våra kunder över hela världen. Ofta på plats, för att förstå och hitta lösningar. När jag inte är ute och reser hjälper jag till med ärenden över telefon och email.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att få komma ut och resa tycker jag om. Det är roligt att få träffa nya människor och få uppleva nya kulturer. Jag uppskattar också att resorna är  kortare rent tidsmässigt jämfört med de resor jag var ute på i mitt förra jobb. Det är alltid skönt att få komma hem!

hur kom det sig att du hamnade på somas?

Jag jobbade tidigare som servicedykare åt olika företag i bland annat Norge på oljeplattformar. Jag kände att det var dags att prova något annat och hade hört mycket gott om Somas som arbetsplats under många år. Som av en händelse råkade jag se att man sökte folk på serviceavdelningen i samma veva som mitt jobbletande började. Det lät intressant så jag skickade in min ansökan och resten är historia.

Hur ser du på somas som företag?

Somas för mig är ett oerhört välskött företag, ordning och reda är ett genomgående tema. Jag trivs väldigt bra med både mina arbetskamrater och mina arbetsuppgifter. Uppskattade verkligen att allt runt omkring var fixat redan inom första veckan på plats!

Namn: Joakim Skovgaard
Titel: Teknisk Assistans
Vem är jag: En glad och hjälpsam person både i och utanför jobbet. På fritiden gillar jag att pyssla med mitt hus, segla och att resa (gärna till Thailand) där det brukar bli en hel del fiske och fridykning!

Scroll to Top