Möt en av våra medarbetare

Möt några av våra medarbetare - Peter Norman

Peter Norman

Ansvarig Produktionsteknik

Det är viljan att förbättra nuläget utan hänsyn till hur bra det verkar vara och utan hänsyn till hur bra det verkligen är.

beskriv din roll på somas

Jobbar på produktionsteknik med allt vad det innebär. Brandkårsutryckningar, att förenkla och förbättra det dagliga arbetet. Vara med i utveckling av nya artiklar. En stor och viktig post är att tänka på och arbeta för kostnadsreduceringar i produktion.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är en kombination av många saker som gör arbetet på Somas bra. Omväxlingen av arbetsuppgifter och den sociala biten med arbetskamraterna gör det extra bra tycker jag. Både för den personliga utvecklingen i och med att arbetet är så omväxlande och glädjen i att ha bra och trevliga kollegor runt sig. Det ger en bra känsla och jag trivs med mitt jobb!

hur kom det sig att du hamnade på somas?

Ganska enkelt. Min gamla arbetsplats Componenta i Åmål skulle försvinna och Somas behövde en sån som mig. Jag har arbetat på Somas sedan maj 2007.

Hur ser du på somas som företag?

Jag brukar tänka så här: Ska man jobba i en verkstad med skärande bearbetning så har jag svårt att se att det skulle kunna bli bättre.

Namn: Peter Norman
Titel: Ansvarig Produktionsteknik
Vem är jag: Jag är en gift 50-åring som bor och kommer ifrån Åmål. Jag har två utflugna barn. På fritiden fiskar jag gärna både sommar- som vintertid. Jag gillar även att laga mat.

Scroll to Top