Tjänster

TJÄNSTER FÖR DIG

För att du som kund ska kunna känna dig extra säker och trygg i ditt val av oss som leverantör stödjer vi våra kunder, blivande kunder, konsultfirmor och övriga så mycket vi kan. Vi erbjuder allt från olika servicepaket för att du som kund ska kunna välja service efter behov. Vi håller dessutom varje år ett flertal utbildningar inom ventilteknik, automation och service.

En annan del av vårt engagemang ligger i att erbjuda digitala tjänster som går under samlingsnamnet SomAware®.
I dagsläget erbjuder vi ventilberäkningsprogrammet SomSize® och SomBook® som är ett verktyg som förklarar olika processer för olika branscher, samt vilka ventiler som passar för de olika applikationerna. Vårt beräkningsprogram SomSize® och SomBook® har vi tagit fram i syfte att hjälpa dig vid ventilval och ventildimensionering. Vi arbetar dessutom med SomVerify® som i framtiden kommer erbjuda fjärrassistans samt SomId®, en portal där du kan hitta all nödvändig information om just dina ventiler genom att söka på dess serienummer.

Välj tryggheten i Somas olika tjänster!

Våra tjänster

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte alla tänkbara områden men vi vet att våra produkter och lösningar är användbara inom många olika områden/branscher. Förutom våra egna Somas-kontor ute i världen, så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig besvara frågor om Somas produkter och lösningar. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Scroll to Top