SomAware®

SomAware® - FÖR DIN TRYGGHET

För att du som kund ska kunna känna dig extra säker och trygg i ditt val av oss som leverantör stödjer vi våra kunder, blivande kunder, konsultfirmor och övriga så mycket vi kan. En del av vårt engagemang ligger i att erbjuda digitala tjänster som går under samlingsnamnet SomAware®.
I dagsläget erbjuder vi SomSize® och SomBook®.
Arbetet med ytterligare tjänster SomVerify® och SomId® pågår för fullt!

SomSize® är vårt beräkningsverktyg som kan hjälpa dig spara pengar när det kommer till val och dimensionering av ventiler.

SomBook® är ett verktyg du kan använda för att få konkreta exempel på vilka ventiler vi rekommenderar för specifika branscher, du kan också läsa tillhörande datablad direkt i din webbläsare!

SomVerify® är en kommande tjänst från oss som innebär fjärrassistans, det sparar både tid och pengar!

SomId® är en kommande tjänst från oss som ger dig möjligheten att hitta all information om dina ventiler på ett ställe. Det spelar ingen roll om du letar efter en reservdel eller ett produktcertifikat, allt finns här!

 

SomSize®

Att korrekt dimensionera en reglerventil är en förutsättning för att få bästa funktion vid användningen av Somas reglerventiler. Detta är speciellt viktigt eftersom en korrekt dimensionering kan ge dig stora besparingar. Läs mer här om vårt beräkningsverktyg SomSize®!

Sombook®

SomBook® är ett hjälpmedel där vi på Somas har samlat våra mångåriga erfarenheter om ventilval, materialval samt annan viktig information om de ventiler vi föreslår för specifika applikationer.

SomVerify®

Visste du att dina ventiler kan prata? Allt du behöver göra är att lyssna. SomVerify® erbjuder fjärrassistans som kan spara dig både tid och pengar. Med hjälp av en eller flera smarta ventillägesställare kan vi direkt läsa av diagnostik som ger ett försprång för att kunna planera eventuella serviceinsatser i god tid!
Arbetet med SomVerify® pågår.

SomID®

Letar du efter mer information om just dina ventiler? Behöver du veta vilka reservdelar du ska beställa? Då är SomId® det du behöver. Allt du behöver göra är att mata in ventilens serienummer för att hitta det du behöver. Arbetet med SomId® pågår.

Scroll to Top