Service

VI KAN VÅRA PRODUKTER
UTAN OCH INNAN

All utveckling och tillverkning av Somas ventiler och övriga produkter görs av våra egna medarbetare, därför finns det ingen som kan våra produkter bättre än vi själva. Låter ni oss sköta servicen på era produkter garanterar vi att servicen blir professionellt utförd. 

VÄLJ SERVICE EFTER BEHOV

Du väljer själv den grad av service som
passar just dig. Ska vi utföra en besiktning
och upprätta en åtgärdsplan? Vill du att vi
tar hand om reparationer på plats eller i vår serviceverkstad? Vi kan även se över ditt reservdelslager och minimera ditt behov av reservdelar. Du bestämmer och väljer service efter det behov du har.

SOMAS SERVICEPAKET INNEBÄR TRYGGHET

Vill du ha ett riktigt tryggt köp och veta att vi snabbt och enkelt hjälper till vid eventuella fel? Då bör du komplettera din produkt från Somas med ett servicepaket. Vårt serviceteam hjälper dig med akutservice, förebyggande underhåll och utbildning, allt efter behov.

Instruktionsfilmer

För att underlätta servicen på våra produkter har vi skapat ett antal instruktionsfilmer. Det är inte svårt att byta reservdelar, men med hjälp av våra filmer blir jobbet extra enkelt.

SERVICEBROSCHYREN​

Läs mer om alla våra tjänster i servicebroschyren som du kan ladda ner här nedan.

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte alla tänkbara områden men vi vet att våra produkter och lösningar är användbara inom många olika områden/branscher. Förutom våra egna Somas-kontor ute i världen, så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig besvara frågor om Somas produkter och lösningar. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Scroll to Top